Theater met diners

Onze theaterdiners zijn vermakelijk, smakelijk en vooral erg origineel. Voor elk soort en maat gezelschap hebben wij een passende productie. Geschikt voor een feestelijke avond of culturele avaond.  

Onze producties worden landelijk gepresenteerd. In theaters, restaurants of bij je thuis. Ze zijn avondvullend en geschikt voor een breed publiek.

De beroepsspelers garanderen een onvergetelijk moment. Ze spelen met respect voor het publiek in ongedwongen sfeer.

Elke voorstelling is maatwerk, omdat wij rekening houden met wensen van opdrachtgevers.

Tussen de gangen door wordt gespeeld en is er voldoende tijd om met de tafelgenoten te converseren. Wij werken samen met diverse cateraars die voortreffelijke diners kunnen bereiden. 

Onze theaterdiners zijn uniek en goed. Hier praat je gegarandeerd lang over na.

 

Sytze en Maaike – Trotse Paradijsvogels

Onze nieuwste productie die zich afspeelt op het eiland van Sytze & Maaike.  Dit kluizenaarspaar wordt overvallen door het publiek dat averij heeft. Ze komen onverwacht op hun eiland terecht. Sytze ziet zijn kans schoon om zijn voordrachten te houden, maar Maaike voorziet rampspoed. 

Een geweldig theaterstuk dat start met de absurde vondst van The Heart of The Ocean uit de Titanic.

 

 

De Bruiloft – Een ramphuwelijk.  Wees getuige van de meest absurde bruiloft.

Steenrijke “Beppe” heeft een groen blaadje veroverd. Maar op de mooiste dag mislukt elke poging tot het ja-woord.

Niet iedereen gelooft in de goede bedoelingen van de bruidegom. Want beppe heeft geld en iedereen aast op het vermogen. Maar beppe is niet achterlijk en leert de hele familie, inclusief publiek, een lesje.

Een kluchtig en origineel verhaal met verrassende wendingen.

Voor groepen vanaf 20 personen.

Anna”

“Indrukwekkend” “supermooi” “prachtige liedjes” “opzienbarend”. Van harte aanbevolen door o.a. Burgemeester van Leeuwarden, Dhr Crone, en de CvdK van Zeeland, Dhr. Polman.

Zie voor uitgebreide info: www.annaenusheit.nl

Het verzwegen verhaal van twee Oranje-telgen. Dit beroemde stadhoudersechtpaar zingt en speelt op indrukwekkende wijze over de geschiedenis van ons koningshuis. Een prachtig, romantisch en humoristisch verhaal, gebaseerd op historische feiten.

“Ik werd blij van deze productie. De voorstelling is met respect gemaakt. Het zingen was prachtig! Er kwamen welluidende teksten voorbij. Het was een heerlijke avond uit, verrassend door de overvloed aan indrukken.”

Familie Nieboer

Drie Decadente Dames – Chauffeur gezocht!

Een geweldige parodie op een gender neutrale Assepoester.

Drie verwende zussen zoeken een chauffeur. Ze mogen naar Bea voor een High Tea. De auto staat al voor de deur, alleen de chauffeur ontbreekt.

Ze testen de theoretische en praktische kennis van het publiek. Maar alle verkeersregels worden overboord gegooid en niets blijkt vanzelfsprekend.

Een hilarische productie met een opzienbarende ontknoping en een prachtige moraal.

Voor 20 tot 150 personen. Bijzonder geschikt voor team-uitjes en personeelsfeesten

De Butler-Academie – Hilarische Horeca

Horeca is lachen met onze cabareteske butlers.

Ze starten serieus in de bediening. Maar daarna komen ze als duveltjes uit een doos. Met zang en improvisatie. Een theatrale aanrader met een persoonlijke noot.

Elke butler heeft een bijzondere gave of juist een gebrek. Hierdoor zul je je lachen niet kunnen inhouden. De Butlers hebben de opleiding gevolgd in de hoop op een carrière in de High Society. Maar tijdens hun examen komen ze erachter dat er veel nadelen kleven aan het werk. 

Hoe groter het gezelschap, des te meer butlers zich van hun “beste” kant laten zien. Ongekend grappig. 

Voor alle soorten en maten gezelschappen.