Wij maken mooie momenten! Sinds 1997.

Theaterwandelingen / city tours

Theaterwandeling “Anna & Ús Heit” : Humor en Historie met de Nassaus.

Anna van Oranje en Stadhouder Willem tonen Hofstad Leeuwarden. ZE DOEN DAT TE PAARD.

Ze zijn blij je te zien, want ze menen dat je familie bent. Je wandelt naar de paleizen, het familie-graf, de kerken, de Prinsentuin en de stallen.

Een wandelende theater-voorstelling met de stad als decor. Hier praat je lang over na. Interactief, educatief en bijzonder humoristisch.

Prijs: € 12,50 p.p. Voor uitgebreide info: www.annaenusheit.nl
de wandeling is vanaf 2 personen!! Tot 15 personen wandelt Us Heit solo. Boven de 15 gaat Anna ook mee.
De wandeling duurt ongeveer 1,5 uur en is voor iedereen geschikt.

 

PRIVATE TOUR 

Voor groepen van maximaal 5 personen bieden wij een unieke mogelijkheid de stad te ontdekken. En u komt dan op plekken, waar je normaal niet zo snel binnenkomt!
Omdat de groep klein is, is de interactie groot. En er is flexibiliteit. De wandeling wordt aan gepast aan de wensen en interesses van de groep.
Deze wandeling kost € 50,- en duurt ongeveer 1,5 uur.

 

Special : Oldtimer Tour

Voor mensen die minder goed ter been zijn, of voor mensen die iets bijzonders hebben te vieren, hebben wij een unieke tour. Je wordt in de stad opgehaald in een prachtige Oldtimer. En daarna rijd je de stad in om deze te verkennen.
Je bijrijder is Mata Hari, Slauerhoff, Escher, Troelstra, of een ander kopstuk uit de Leeuwarder en Friese geschiedenis.

De tocht duurt ca 1,5 uur. En je hoort alles over de stad. En voor de ouderen wordt de route aangepast, zodat ze ook even hun geboortehuis kunnen bezoeken of de plek waar ze hebben gewerkt en/of gewoond.

Een ongekend mooie manier om Leeuwarden te ontdekken. En je voelt je koninklijk.

Prijs: € 195,-. Inclusief chauffeur, acteur, ophalen en brengen in de gemeente Leeuwarden.

“Leeuwarden Lonkt”:  Ontmoet 12 beroemde Leeuwarders!

Veel beroemde Nederlanders komen uit Leeuwarden. Ontmoet deze historische figuren in het hart van de stad bij hun woon- of werkplek.
De wandeling is verrassend, lachwekkend en interactief. Je ontmoet Mata Hari, Jan Jacob Slauerhoff, Escher, de Nassaus, Peter Stuyvesant en vele anderen.

Een geweldige manier om Leeuwarden te ontdekken. De beroemdheden vertellen op cabareteske wijze over hun stad en werkplek.

Prijs: € 13,50 p.p. Minimaal 25 gasten. Maximaal 60.
Tijdsduur: 1,5 uur.
Startpunt: In overleg.

GENOMINEERD VOOR DE VVV-AWARD 2014!

Dorpswandeling “Minne” in Wonderlijk Wergea 

Minne Hoekstra was de eerste winnaar van de Elfstedentocht. Hij laat zijn geboortedorp, wonderlijk Wergea zien. Een pittoresque plek onder de rook van Leeuwarden.

Ontdek hoe wonderlijk dit dorp is, en hoeveel humor er op straat ligt. Je ontmoet Afkes tiental, Wilhelmina, Marijke Meu, Troelstra, Willem Alexander en nog meer beroemdheden die een link hebben met dit dorp. Zeer verrassend, lachwekkend en mooi.

Voor groepen vanaf 6 personen tot maximaal 45 personen.

Wandeling € 12,50 p.p. Deze wandeling is goed te combineren met een vaartocht door natuurgebied “De Alde Feanen”.

 

 

© 2019 Van Ravesteijn Theater & Events

Thema door Anders Norén