Wij maken mooie momenten! Sinds 1997.

Straat-acts

DE SMARTLAPPENKRAAM

Zing het leed uit lijf en leden met onze bijzondere kraam. Kies een lap stof uit en zing mee met de teksten die er op staan. De stof wordt opgehangen en iedereen mag meezingen. De teksten staan op de stof. Gebracht door een theatraal en muzikaal echtpaar.

 

HET SPOOKHUIS

Wij bouwen leegstaande panden en winkels om tot spookhuizen.  Acteurs spelen in het donker en kunnen jou zien. Maar jij ziet niets! Een absolute hit voor evenementen en straatfestivals. Lange rijen gegarandeerd. 

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is spookhuis-elise-250.jpg

 

DE FOUTE FANFARE

Dit is een wandelende aandachttrekker. Het ziet er gek uit en is interactief. De foute fanfare marcheert vrolijk rond. Maar omdat ze geen officiële tambour-maître hebben, proberen ze het publiek voor het karretje te spannen. Tip: De Vuilnis-Fanfare. Drummend op een kliko attenderen ze het publiek op de rotzooi langs de weg. 

 

 

 

HengelBengels

Twee vrijgezelle vissers azen op contact. Ze houden je letterlijk een worst voor. En als je dat niet lekker vindt, veranderen ze het aas, zodat je toch gaat bijten. Deze vissers zijn ervaren impro-spelers en opvallend in het straatbeeld door hun postuur en outfit.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is beet-tegen-muur-250.jpg

 

 

Goudkoorts

Een hebzuchtige pastoor en een wulpse non zoeken met een metaaldetector naar een schat. De pastoor is druk bezig met de detector, maar de non twijfelt aan haar missie. Ze wordt afgeleid door het manvolk. Dit tot ergernis van meneer pastoor. maar deze is waarschijnlijk jaloers. Ze halen allerlei gekke dingen uit de grond. Iedereen mag meezoeken en lachen om dit onechte echtpaar.

 

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is pastoor-en-non-goudkoorts-1024x680.jpg

 

GESJEESD

Een geweldige theatertaxi voor jong en oud. Iedereen mag proberen een rusteloos paard te mennen door plaats te nemen op een Sulky. Pak de zweep en commandeer.
De paardendeken kan in vele vormen worden gemaakt en de koets kan aangekleed naar wens.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is straatacts-1024x768.jpg

 

 

Chateau Migraine

Een aanstekelijke dronkenmansact. Jean Pierre en Marie Antoinette de la Tourette verkennen Nederland. Ze begrijpen niets van onze tradities en (eet)cultuur. Ze hebben een vrolijke dronk en je krijgt gegarandeerd de slappe lach van dit bizarre tweetal. Ze zien overal de lol van in. En goed dronken spelen is een vak!

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Chateau-Migraine-op-straat.jpg

 

Kids Kontje Kermis

Kontje Kermis is een feestelijk festival. Een geweldige belevenis die wij in elke winkelstraat kunnen plaatsen. Met een mini springkussen, schiettent, waarzegster, kop van Jut, ponymennen, hengelspel, suikerspinnen, schminken en meer.  Maar net even anders als dat je denkt. Een reizende theaterbelevenis, waarin kinderen ondeugend mogen zijn.

 

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is kontje-kermis-poster-768x1024.jpg

 

 

THEATRALE FOTO SHOOT

Een kleurrijke act die goed past op festivals en markten.

Neem plaats in een luxe lijst. Kies een pruik, bril, snor of wat dan ook. Grijp een gekke tekstballoon en stel zelf je foto-cartoon samen.

Bijzonder grappig, creatief en het levert een mooie blijvende herinnering op.

Deze act is mobiel. Er is ongeveer een ruimte nodig van 3×3 meter. Een klein theatertje verplaatst zich steeds.

 

 

SCHEMERLAMPEN M/V

Ze zijn op zoek naar stroom. Help hen om contact te leggen! Als hun licht aangaat, ontrafelt zich een prachtig schouwspel. De lampen dansen, verleiden, omarmen.
Een perfect stel voor in het donker. Leuk op beurzen of als straatact. Artistiek, mooi en ondeugend. Er kan reclame op de lampen!

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is lampen.jpg

 

© 2019 Van Ravesteijn Theater & Events

Thema door Anders Norén