Beleef- & kindertheater

Belevingstheater en Kindertheater in noord Nederland

Belevingstheater

Wij maken belevingstheater en kindertheater, voornamelijk in noord Nederland. Maar we spelen ook regelmatig beneden de rivieren.

Een van onze specialismen is theater voor kinderen en volwassenen met een (ernstige of meervoudige) beperking. Zoals mensen met dementie, een verstandelijk beperking en mensen met een visuele en/of audiologische handicap.

De voorstellingen duren ongeveer 45 minuten en worden aangepast aan de beleving van de groep. De zintuigen worden geprikkeld met geur, kleur, muziek, beweging en licht. Hierbij houden wij rekening met de mogelijkheden voor de groep.

Deze theatervorm is geschikt voor groepen tot maximaal 15 personen. 

Kindertheater

De groten der aarde, zijn klein begonnen.

Wij maken mooie verhalen voor kleine en grote mensen.

Onze kindervoorstellingen zijn interactief. Wij proberen alle zintuigen te prikkelen. De producties zijn mooi om te zien, leuk om naar te luisteren en interactief. Het kan een educatief tintje hebben, of een feestelijke sfeer als er een jubileum gevierd bij bijvoorbeeld afscheid van een meester of juf.

De leeftijd en ervaring zijn bepalend voor de invulling van het stuk. Maar het is altijd een mooi en onvergetelijk moment.

Deze voorstellingen zijn geschikt voor groepen tot ongeveer 150 kinderen.