Jan-Dirk van Ravesteijn; Ongewoon Buitengewoon trouwambtenaar.

buitengewoon, eigentijds, origineel en alles uit het hoofd

Ik ben Jan-Dirk van Ravesteijn, een ongewoon, buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand.

Als acteur/schrijver werd ik gevraagd trouwambtenaar te worden. Inmiddels heb ik honderden paren in de echt verbonden. Het verbaast mij keer op keer hoe uniek elk liefdesverhaal is.

Acteren, schrijven en zingen zijn mijn werk en passie. Jullie liefdesgeschiedenis is voor mij een inspiratiebron. Ik maak van de ingrediënten een verrassend spektakel met veel humor. Maar een traantje wegpinken hoort er ook bij.

Mijn stijl is opgewekt, luchtig en gevat. Ik zit niet vast aan het papier, omdat ik alles uit het hoofd leer. Dat geeft een enorme vrijheid in het spreken en zorgt ervoor dat het contact met de aanwezige mensen groot is. Persoonlijker kan het echt niet.

Mijn standplaats is Leeuwarden, maar ik voltrek door heel Nederland huwelijken.  Wil je een trouwambtenaar die veelzijdig is, sterk is op een podium en origineel met jullie verhaal omgaat?:

Jan-Dirk van Ravesteijn: Ongewoon Buitengewoon trouwambtenaar.