Wat anderen vinden van Van Ravesteijn Theater en Events

5
Rated 5 out of 5
5 van 5 sterren (op basis van 21 reviews)
Uitstekend100%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Wij maken met veel plezier en enthousiasme theater. U kunt terecht voor theaterdiners, moorddiners, Stadswandeling en alle andere theatrale voorstellingen. Om een zo goed mogelijk beeld te hebben van jullie ervaring vinden we het waardevol om feedback te krijgen. Daarom vragen wij u: Review de diensten van Van Ravesteijn Theater en Events

wat anderen vinden

Trouwambtenaar 20-05-2022

Rated 5 out of 5

Op 20-05-2022 heeft Jan Dirk ons getrouwd! Wij, onze kinderen en onze families hebben enorm genoten van het prachtige humoristische verhaal wat hij voor en over ons vertelde. De ceremonie was nog zoveel leuker en mooier dan we ons van tevoren hadden voorgesteld. Een absolute aanrader voor toekomstige bruidsparen!

Erwin en Marlies

super leuk theaterdiner Anna en us heit.

Rated 5 out of 5

we hebben enorm genoten van jullie spel, zang en verhaal. echt prachtig. Ook heerlijk gegeten tussendoor. De interactie tussen jullie als spelers en ons als publiek was erg leuk. alsof we een beetje meespeelden in het verhaal.
een verjaardag om niet snel te vergeten. bedankt voor een mooie avond.

liesbeth de Jong

Trouwambtenaar 22-10-2021

Rated 5 out of 5

Wat een fantastische man. Een geweldig verteller en wat een prachtig verhaal heeft hij ervan gemaakt. Jan Dirk heeft ons getrouwd en zijn enorm blij dat wij hem hebben gekozen als onze trouwambtenaar. Met veel humor maar op de juiste toon heeft hij ons een fantastische herinnering gegeven. Een pracht mens met een gouden hart..

Johan & Lilian

Anna en Us Heit

Rated 5 out of 5

Wat een leuke, leerzame ochtend! De kinderen hebben ademloos geluisterd en enthousiast deelgenomen aan de activiteiten. Erg goed gedaan!

IKC Willem Alexander

Hilarisch 'familietheaterdiner'

Rated 5 out of 5

Wat hadden we een spanning voor deze avond, we kenden zowel de locatie als van Raveste, ijn niet. Door miscommunicatie bleek een en ander niet geboekt te zijn en toch is alles op de achtergrond gedaan om ons op de gevraagde datum een mooie avond te bezorgen, want dat is het geworden, een hilarisch ontspannen avond. Dus alle spanning voor niks! De acteurs zijn erg ervaren en spelen feilloos in op hun publiek. Dit leverde vele grappige en hilarische momenten op. Ook de locatie de Tipbrug in Meppel was prima! Een mooie zaal, gastvrije mensen en ontzettend goed eten en drinken. Er zijn veel mooie momenten gemaakt deze avond! Een dikke aanrader dus!

Ellen Botterhuis