Wat anderen vinden van Van Ravesteijn Theater en Events

5
Rated 5 out of 5
5 van 5 sterren (op basis van 12 reviews)
Uitstekend100%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Wij maken met veel plezier en enthousiasme theater. U kunt terecht voor theaterdiners, moorddiners, Stadswandeling en alle andere theatrale voorstellingen. Om een zo goed mogelijk beeld te hebben van jullie ervaring vinden we het waardevol om feedback te krijgen. Daarom vragen wij u: Review de diensten van Van Ravesteijn Theater en Events

wat anderen vinden

Hilarisch

Rated 5 out of 5

Wat ik bijzonder vond: zodra ze in kostuum zijn, ZIJN ze ook echt hun personage. Dat gaat constant door. Een nadeel: liedjes werken zo aanstekelijk dat ze niet uit je hoofd te krijgen zijn 😉

Jolien

Cowboy Jenny

Rated 5 out of 5

Jenny en haar paard hadden een lastige groep te hoeden: de eerstejaarsstudenten die zich in onze school meldden. Mooi om te zien dat er zoveel positieve reacties op haar optreden kwamen.
Haar enthousiasme zorgde voor leuke gesprekken met de studenten.

Anita

Stadswandeling Leeuwarden Private Tour

Rated 5 out of 5

Met vrienden de private tour door Leeuwarden gemaakt met Jan-Dirk.
Heel veel geleerd over de rijke historie van de stad. Jan-Dirk weet op een boeiende manier zijn rijke kennis over te dragen. Tijden de wandeling kom je ook op plaatsen waar je normaal gesproken niet binnenkomt. Kortom een Aanrader!

Aad

Trouwambtenaar

Rated 5 out of 5

Jan Dirk was onze trouwambtenaar afgelopen vrijdag 25 september. Bewust gekozen ivm onze aanwezige jonge kinderen. Het was in één woord: fantastisch. Een dienst die volledig bij ons paste en die onze jongens ook in een hoofdrol zetten met een JA woord en handtekening in het boekje.
Ik denk dat wij het eerste stel zijn die kan vertellen dat er tosti voor hen werd gebakken op de huwelijksceremonie (ivm ons verhaal)
Bedankt! Wij hadden ons niet beter kunnen wensen!

Erik en Kim

Theaterwandeling met Ús Heit

Rated 5 out of 5

In één woord: Geweldig! Ús Heit met zijn Fryske hynder zaten volledig in hun rol!
Onze ouders waren 50 jaar getrouwd en als verrassing hebben we samen met Us Heit een stadswandeling gemaakt. Een interactieve rondleiding, vol humor en verrassende weetjes over Leeuwarden.
Echt een aanrader om Leeuwarden en de geschiedenis van Ús Heit op een verrassende manier te ontdekken!

Familie Bangma