Wat anderen vinden van Van Ravesteijn Theater en Events

5
Rated 5 out of 5
5 van 5 sterren (op basis van 9 reviews)
Uitstekend100%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Wij maken met veel plezier en enthousiasme theater. U kunt terecht voor theaterdiners, moorddiners, Stadswandeling en alle andere theatrale voorstellingen. Om een zo goed mogelijk beeld te hebben van jullie ervaring vinden we het waardevol om feedback te krijgen. Daarom vragen wij u: Review de diensten van Van Ravesteijn Theater en Events

wat anderen vinden

Trouwambtenaar

Rated 5 out of 5

Jan Dirk was onze trouwambtenaar afgelopen vrijdag 25 september. Bewust gekozen ivm onze aanwezige jonge kinderen. Het was in één woord: fantastisch. Een dienst die volledig bij ons paste en die onze jongens ook in een hoofdrol zetten met een JA woord en handtekening in het boekje.
Ik denk dat wij het eerste stel zijn die kan vertellen dat er tosti voor hen werd gebakken op de huwelijksceremonie (ivm ons verhaal)
Bedankt! Wij hadden ons niet beter kunnen wensen!

Erik en Kim

Theaterwandeling met Ús Heit

Rated 5 out of 5

In één woord: Geweldig! Ús Heit met zijn Fryske hynder zaten volledig in hun rol!
Onze ouders waren 50 jaar getrouwd en als verrassing hebben we samen met Us Heit een stadswandeling gemaakt. Een interactieve rondleiding, vol humor en verrassende weetjes over Leeuwarden.
Echt een aanrader om Leeuwarden en de geschiedenis van Ús Heit op een verrassende manier te ontdekken!

Familie Bangma

Stadswandeling

Rated 5 out of 5

Een prachtige ochtend met onze reisleider… heerlijk in zijn rol.
Prachtig leeuwarden gezien met zijnbrede geschiedenis kennis/ liedjes& prijzen.
We hebben genoten en zeer gelachen
Lang leve de monarchie
Hoera

Berber hilboezen

Heropening Botniastins Franeker

Rated 5 out of 5

Bij de heropening van de Botniastins als thuishaven voor de Academie van Franeker heeft Jan-Dirk een prachtige rol gespeeld als Willem-Lodewijk. Hij was zowel gastheer bij de ontvangst als de overhandiger van de sleutel aan burgemeester Waanders.

Pieter Oosterhof

Stadswandeling met Us Heit

Rated 5 out of 5

Met 9 meiden onder leiding van Us Heit en zijn knol een stadswandeling door Leeuwarden gemaakt. Het was echt boven verwachting, een fantastische ervaring. Veel geleerd, hele mooie plekken van Leeuwarden gezien maar ook veel gelachen en plezier met elkaar gemaakt. Na afloop was iedereen echt super enthousiast.
Zeker een aanrader!

Esther van Leeuwen