Wat anderen vinden van Van Ravesteijn Theater en Events

5,0
5,0 van 5 sterren (op basis van 26 reviews)
Uitstekend100%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Wij maken met veel plezier en enthousiasme theater. U kunt terecht voor theaterdiners, moorddiners, Stadswandeling en alle andere theatrale voorstellingen. Om een zo goed mogelijk beeld te hebben van jullie ervaring vinden we het waardevol om feedback te krijgen. Daarom vragen wij u: Review de diensten van Van Ravesteijn Theater en Events

wat anderen vinden

Willem en Anna

Afgelopen week hebben wij een geweldig leuke avond gehad met een kleine 40 collega’s. We werden getrakteerd op een inkijkje in de diepste zielenroerselen van Willem van Oranje en Anna van Buren. Dit werd op een zeer ‘geestige’ manier neergezet door dit fantastische theatergezelschap. Het publiek werd hierbij niet gespaard, maar op een leuke manier met een knipoog meegenomen in het verhaal.

Wij hebben genoten!! Bedankt, Willem en Anna, voor deze belevenis!

Dit is zéker voor herhaling vatbaar…

Antoinette de Jong Magister

Rondleiding door Willem van Nassau, man te paard.

Van verre hoorden we hem op vrijdag 1 september aankomen, de man te paard. Hij heeft ons meegenomen in de historie van de Nassau op zo’n geweldige hilarische manier, het was 1 groot feest. Een feest wat begon bij het Paleis en eindigde bij de achteringang van Baylings. Wat hebben we genoten. We komen zeker nog een keer terug!

Zussen Van Dijk

Ach en Wee in Restaurant Baylings

Op een prachtige locatie in het mooie pand van restaurant Baylings het ach en wee beleefd.

Wat een hilarische avond hebben wij met de vriendinnengroep gehad.

Pijnlijke buikspieren en lamme kaken van het lachen.

Wat een therapeuthische ervaring. Zeker een aanrader. Onder het genot van een diner en een wijntje meegesleurd door JD in een avond met zang en toneel. Voor herhaling vatbaar.

Wendy

Super avond gehad

Jubileum uitje gehad. Super genoten van het theaterdiner.

Erg veel gelachen, meegezongen en heerlijk gegeten. Echt een aanrader!

Jose

Een lach en een traan

De aanleiding voor het theaterdiner was heel bijzonder. Eigenlijk ook best een zware opdracht voor JD en collega. Verdriet en vreugd moesten gecombineerd worden. Ik ging voor het stuk Ach en Wee en leverde op aanvraag de input aan bij JD. Nou, daar heeft hij echt iets heel moois van gemaakt. Het resultaat was een schitterend theaterdiner waarbij de hele familie zich krom lachte, maar ook af en toe een traantje moest wegpinken. Dat alles met een positieve, fijne nasmaak. Precies zoals we hadden gehoopt (eigenlijk meer dan dat). Heel erg bedankt voor deze ervaring / herinnering!

Clara Bloemhof