Wat anderen vinden van Van Ravesteijn Theater en Events

5,0
Rated 5 out of 5
5 van 5 sterren (op basis van 22 reviews)
Uitstekend100%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Wij maken met veel plezier en enthousiasme theater. U kunt terecht voor theaterdiners, moorddiners, Stadswandeling en alle andere theatrale voorstellingen. Om een zo goed mogelijk beeld te hebben van jullie ervaring vinden we het waardevol om feedback te krijgen. Daarom vragen wij u: Review de diensten van Van Ravesteijn Theater en Events

wat anderen vinden

Een lach en een traan

Rated 5 out of 5

De aanleiding voor het theaterdiner was heel bijzonder. Eigenlijk ook best een zware opdracht voor JD en collega. Verdriet en vreugd moesten gecombineerd worden. Ik ging voor het stuk Ach en Wee en leverde op aanvraag de input aan bij JD. Nou, daar heeft hij echt iets heel moois van gemaakt. Het resultaat was een schitterend theaterdiner waarbij de hele familie zich krom lachte, maar ook af en toe een traantje moest wegpinken. Dat alles met een positieve, fijne nasmaak. Precies zoals we hadden gehoopt (eigenlijk meer dan dat). Heel erg bedankt voor deze ervaring / herinnering!

Clara Bloemhof

Trouwambtenaar 20-05-2022

Rated 5 out of 5

Op 20-05-2022 heeft Jan Dirk ons getrouwd! Wij, onze kinderen en onze families hebben enorm genoten van het prachtige humoristische verhaal wat hij voor en over ons vertelde. De ceremonie was nog zoveel leuker en mooier dan we ons van tevoren hadden voorgesteld. Een absolute aanrader voor toekomstige bruidsparen!

Erwin en Marlies

super leuk theaterdiner Anna en us heit.

Rated 5 out of 5

we hebben enorm genoten van jullie spel, zang en verhaal. echt prachtig. Ook heerlijk gegeten tussendoor. De interactie tussen jullie als spelers en ons als publiek was erg leuk. alsof we een beetje meespeelden in het verhaal.

een verjaardag om niet snel te vergeten. bedankt voor een mooie avond.

liesbeth de Jong

Trouwambtenaar 22-10-2021

Rated 5 out of 5

Wat een fantastische man. Een geweldig verteller en wat een prachtig verhaal heeft hij ervan gemaakt. Jan Dirk heeft ons getrouwd en zijn enorm blij dat wij hem hebben gekozen als onze trouwambtenaar. Met veel humor maar op de juiste toon heeft hij ons een fantastische herinnering gegeven. Een pracht mens met een gouden hart..

Johan & Lilian

Anna en Us Heit

Rated 5 out of 5

Wat een leuke, leerzame ochtend! De kinderen hebben ademloos geluisterd en enthousiast deelgenomen aan de activiteiten. Erg goed gedaan!

IKC Willem Alexander