Wat anderen vinden van Van Ravesteijn Theater en Events

4.8
4,8 rating
4.8 out of 5 stars (based on 8 reviews)
Geweldig88%
Leuk0%
Prima12%
Kon beter0%
Nooit meer doen0%

Wij maken met veel plezier en enthousiasme theater. U kunt terecht voor theaterdiners, moorddiners, Stadswandeling en alle andere theatrale voorstellingen. Om een zo goed mogelijk beeld te hebben van jullie ervaring vinden we het waardevol om feedback te krijgen. Daarom vragen wij u: Review de diensten van Van Ravesteijn Theater en Events

wat anderen vinden

Stadswandeling

5,0 rating

Een prachtige ochtend met onze reisleider… heerlijk in zijn rol.
Prachtig leeuwarden gezien met zijnbrede geschiedenis kennis/ liedjes& prijzen.
We hebben genoten en zeer gelachen
Lang leve de monarchie
Hoera

Berber hilboezen

Heropening Botniastins Franeker

5,0 rating

Bij de heropening van de Botniastins als thuishaven voor de Academie van Franeker heeft Jan-Dirk een prachtige rol gespeeld als Willem-Lodewijk. Hij was zowel gastheer bij de ontvangst als de overhandiger van de sleutel aan burgemeester Waanders.

Pieter Oosterhof

Stadswandeling met Us Heit

5,0 rating

Met 9 meiden onder leiding van Us Heit en zijn knol een stadswandeling door Leeuwarden gemaakt. Het was echt boven verwachting, een fantastische ervaring. Veel geleerd, hele mooie plekken van Leeuwarden gezien maar ook veel gelachen en plezier met elkaar gemaakt. Na afloop was iedereen echt super enthousiast.
Zeker een aanrader!

Esther van Leeuwen

Drie decadente dames

5,0 rating

Wauw! Wat hebben we een geweldige avond gehad. Een stuk met veel humor en een leuke rol voor het publiek. Zeker voor herhaling vatbaar.

Anita van der Meulen

stadstour met Anna van Oranje

5,0 rating

Wat een super geslaagde manier om de mooie stukjes van Leeuwarden te ontdekken en meer over de geschiedenis te weten te komen. Dit bleef meer hangen dan menig geschiedenisles 🙂 Na afloop hadden we nog opgezocht hoe we er vroeger uitzagen en hoe ons leven gelopen was. De jeugd fronste wel even met de wenkbrauwen bij het zien van Anna. Hier speelde ze goed op in.
In de avond, bij het uitpakken van onze kerstcadeautjes, werd regelmatig het bekende liedje ingezet.
Drie maal hoera voor Anna!

saskia meu 😉