JD van Ravesteijn

Jan-Dirk van Ravesteijn (Zuidlaren, 1967)

Jan-Dirk schrijft, musiceert, acteert, zingt, regisseert en organiseert.

Hij is initiatiefnemer van de ondernemersclub “De Club zonder Stropdas” en netwerkclub “Stend”. Hij begeleidt creatieve studentenbedrijven. Sinds 2010 is hij (babs) beëdigd trouwambtenaar. Hij is bestuurslid van Stichting DE HET, Stichting Frisland, Stichting De vier Pelikanen en Stichting Mammemahuis.

Inmiddels maakt hij met een team van vijftien mensen mooie momenten door heel Nederland.

“Een goed verhaal blijft hangen. De vorm ondersteunt de inhoud. Wij brengen illusie en werkelijkheid, met de kracht van de eenvoud. Serieus of humoristisch. Voor iedereen, elke gelegenheid en elk budget”.

In 1997 begonnen wij met het maken van theaterdiners. Inmiddels staat ons gezelschap klaar voor theatraal maatwerk, muzikale verrassingen, jubilea, straatfestivals, events, presentaties en trainingen. Goed bedacht, mooi gebracht, met veel humor.

Ons gezelschap van acteurs, musici en vormgevers is veelzijdig en dat zorgt voor originaliteit. Wij vinden het een uitdaging om mee te denken met opdrachtgevers om tot een mooie presentatie te komen. Van vrijgezellenuitje tot bedrijfsevenement.

Marketingprojecten en maatschappelijke vraagstukken zetten wij om wij om in tekst, beeld en muziek. Om te prikkelen of tot gesprek te komen.

Wij spelen door heel Nederland, op elke gewenste locatie. We kijken naar de vraag, de plek en het doel en maken een passend voorstel. Voor iedereen, elke gelegenheid en elk budget.